„Mondd meg, mit eszel, és megmondom, ki vagy!”

Molly Bisztrója

Utolsó kommentek:

MB_Molly 2014.01.26. 18:38:13

@motoroskonyhaja: Nagyon örülök, igyekszem mindig frissíteni az oldalt. Csak ez a sok fránya munka ne lenne...de sebaj! Próbálok nem kiesni az olvasnivalók listájából! :) Jó újra itt és köszönöm, hogy kitartottál! :)Igyekszem majd meghálálni az új receptekkel!

Bejegyzés: Fordítva bekötve avagy felébredni a téli álomból!

Tina Recept 2014.01.23. 11:25:23

Kedves webmester,

Észrevettük, hogy sok finom receptek talállhatók a blogodon, és egyúttal szeretnénk bemutatni neked az új honlapunkat, www.osszesrecept.hu/ ahol a felhasználók válogathatnak több mint 110 000 összegyüjtött receptek közül. Naponta növekedik a látogatók száma, ami jelenleg több mint 30 000 klikket jelent. Az oldalon szintén talállható egy rangsor a leggyakrabban látogatott blogokról. Ha hozzácsatolod a te blogodat is, mi indexeljük a recepteket, és a felhasználók ezután receptjeidet könnyen megtalállják a keresőnk segítségével, majd a recept klikkelése után átirányítja őket a te blogodra. Tehát egyre több látogatód lesz az oldalon. Ne aggódj, minden teljesen ingyenes.

Osszesrecept.hu testvéroldalai megtalállhatók világszerte. Nagyon örülnénk, ha a te blogod is része lenne ennek a nagy családnak.

Ha bármilyen kérdésed van, kérem lépj velünk kapcsolatba, szivesen segítünk bármivel.

Üdvözlettel,
Tünde
info@osszesrecept.hu

Bejegyzés: Újévi szilvás-mákos koszorú sült camambert sajttal

motoroskonyhaja 2014.01.19. 19:31:25

Már azt hittem sosem nyit ki újra a bisztró. Egy darabig még nézegettem az utolsó posztot, aztán már nem. Még jó, hogy ma újra ránéztem és lám: újra nyitva!

Vissza is tettelek az olvasnivalóim közé :)

Bejegyzés: Fordítva bekötve avagy felébredni a téli álomból!

atl · http://vonalfelett.blogspot.hu/ 2013.09.16. 14:57:40

Ez lett az aktuális kedvenc kajám! Isteni finom! :)

Bejegyzés: Nektarinos-curry-s tejszínes csirke

MB_Molly 2013.08.13. 17:14:35

@motoroskonyhaja: köszönöm, nagyon kedves vagy!!! Nekem pedig a marhahúst kell kipróbálnom kólában, mert sokan ajánlották már. Biztos, hogy az egy fenséges fogás! Te ugyanígy készíted, ha nem titok?
A szójaszósz sötét volt, nem bántam vele fukarul, de az összhatáson ez színben nem látszik annyira:) Jó főzést/sütést, remélem tesztelés után is tetszeni fog!

Bejegyzés: Kólában sült ragacsos-mázas csirke

motoroskonyhaja 2013.08.11. 17:20:14

Elég régóta készítek marhahúst kólában sütve (kizárólag a normál coke jöhet szóba nálam a cukortartalma miatt). Csirkével még nem próbáltam, de -a postod után- le lesz tesztelve ;) Gratulálok, ínycsiklandó!
A szójaszósz sötét vagy világos volt?

Bejegyzés: Kólában sült ragacsos-mázas csirke

MB_Molly 2013.08.10. 21:20:52

@mirx köszi a tippeket, azzal is kipróbálom majd! :)

Bejegyzés: Kacsa trilógia – narancs, kacsacomb, édesburgonya

mirx 2013.08.04. 15:27:28

Én konyakkal és fahéjjal szeretem, vagy ha már bor, talán inkább aszút vagy valami desszertbort választanék. A karamellizált hagyma és az édesburgonya remek ötlet.

Bejegyzés: Kacsa trilógia – narancs, kacsacomb, édesburgonya

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2013.07.24. 12:59:15

INTERBABIONÁLÉ

Föl-föl ti babjai a kertnek,
Föl-föl te szárított magtár,
A génsebész napjai jönnek,
Babságodnak vége már!

A trágyát végképp letörölni
Babszolga had indulj velünk!
A kert babsarkából kitörni,
Babok vagyunk s málnák leszünk.

Ez az arc lesz a végső,
Csak metamorfni hát,
És gyümölcsízűvé lesz
Holnapra a tanyád!

illusztrálva:
fradyendre.blogspot.hu/2011/11/interbabionale.html
:)

Bejegyzés: Besameles cukkini tekercsek, napon érlelt paradicsommal töltve

MB_Molly 2013.07.19. 13:50:36

@Bueice: úgy bizony! bár én odavagyok mindkét verzióért:D Viszont kívánom, a legjobbakat! :)

Bejegyzés: Tökéletes ízkombó: márványsajt és sárgabarack

Bueice 2013.07.19. 13:41:33

Nálunk a szaftosabb verzió a menő :))) Ezért mondtam, hogy én úgy csinálnám. ahány ház.. tudod :)
Szép hétvégét, jó főzést neked!

Bejegyzés: Tökéletes ízkombó: márványsajt és sárgabarack

MB_Molly 2013.07.19. 13:14:17

@Bueice: köszi a tippet!:) a helyzet az, hogy készült már úgy is. Aztán a ropogós, "rágósabb" verzió miatt, - mert valamiért azt jobban szereti a környezetem - maradt ez a megoldás. Viszont a mazsolás rizst pont úgy készül nálunk is! :D

Bejegyzés: Tökéletes ízkombó: márványsajt és sárgabarack

Bueice 2013.07.19. 12:48:07

Én mondjuk a rizsbe valahogy fővés/főzés közben varázsolnám bele az aszalt sárgabarack-darabokat. Nem lenne kemény, rágógumis, hanem a nedvességtől szépen zamatossá és haraphatóvá/rághatóvá, ízletesebbé válna. Én így csinálnám :) (Pl. a mazsolás rizsbe - amit az indiai currys csirke mellé készítek - beleszórom a mazsolát akkor, miután pirítás után felöntöm a főzővízzel. Ekkor kerül bele a só és a fűszerek is. Eddig nemv olt rá panasz. :) )

Bejegyzés: Tökéletes ízkombó: márványsajt és sárgabarack

tohotom01 2013.07.14. 15:58:50

Mintha odaszartak volna, ugy nez ki a kaja.

Bejegyzés: Karaj, gomba, tojás – Holstein szelet felturbózva

MB_Molly 2013.07.12. 10:21:59

@Skunkworks: A tortilla nagyon gyorsan, főleg, ha nem duplán, palacsintaszerűen sütöm. Bár forró serpenyőben a palacsintás verzió is 10-12 perc alatt elkészül.
A cukkinikrém, ami macerásabb. Főleg a hűtése miatt, mert azt akár órákra is bent lehetne hagyni a hűtőben, hogy az ízek teljesen összeérjenek. Ha erre nincs idő a fagyasztóba szoktam tenni rövid időre.
Így mindennel együtt kb. 35-40 percet vesz igénybe az egész, legalábbis nálam:)

Bejegyzés: Arriba, arriba! – Sajtos-kukoricás quesadilla citromos-mentás cukkini mártogatóssal
süti beállítások módosítása