@motoroskonyhaja: Nagyon örülök, igyekszem mindig frissíteni az oldalt. Csak ez a sok fránya munka ne lenne...de sebaj! Próbálok nem kiesni az olvasnivalók listájából! :) Jó újra itt és köszönöm, hogy kitartottál! :)Igyekszem majd meghálálni az új receptekkel!
Észrevettük, hogy sok finom receptek talállhatók a blogodon, és egyúttal szeretnénk bemutatni neked az új honlapunkat, www.osszesrecept.hu/ ahol a felhasználók válogathatnak több mint 110 000 összegyüjtött receptek közül. Naponta növekedik a látogatók száma, ami jelenleg több mint 30 000 klikket jelent. Az oldalon szintén talállható egy rangsor a leggyakrabban látogatott blogokról. Ha hozzácsatolod a te blogodat is, mi indexeljük a recepteket, és a felhasználók ezután receptjeidet könnyen megtalállják a keresőnk segítségével, majd a recept klikkelése után átirányítja őket a te blogodra. Tehát egyre több látogatód lesz az oldalon. Ne aggódj, minden teljesen ingyenes.
Osszesrecept.hu testvéroldalai megtalállhatók világszerte. Nagyon örülnénk, ha a te blogod is része lenne ennek a nagy családnak.
Ha bármilyen kérdésed van, kérem lépj velünk kapcsolatba, szivesen segítünk bármivel.
Már azt hittem sosem nyit ki újra a bisztró. Egy darabig még nézegettem az utolsó posztot, aztán már nem. Még jó, hogy ma újra ránéztem és lám: újra nyitva!
@motoroskonyhaja: köszönöm, nagyon kedves vagy!!! Nekem pedig a marhahúst kell kipróbálnom kólában, mert sokan ajánlották már. Biztos, hogy az egy fenséges fogás! Te ugyanígy készíted, ha nem titok?
A szójaszósz sötét volt, nem bántam vele fukarul, de az összhatáson ez színben nem látszik annyira:) Jó főzést/sütést, remélem tesztelés után is tetszeni fog!
Elég régóta készítek marhahúst kólában sütve (kizárólag a normál coke jöhet szóba nálam a cukortartalma miatt). Csirkével még nem próbáltam, de -a postod után- le lesz tesztelve ;) Gratulálok, ínycsiklandó!
A szójaszósz sötét vagy világos volt?
Én konyakkal és fahéjjal szeretem, vagy ha már bor, talán inkább aszút vagy valami desszertbort választanék. A karamellizált hagyma és az édesburgonya remek ötlet.
@Bueice: köszi a tippet!:) a helyzet az, hogy készült már úgy is. Aztán a ropogós, "rágósabb" verzió miatt, - mert valamiért azt jobban szereti a környezetem - maradt ez a megoldás. Viszont a mazsolás rizst pont úgy készül nálunk is! :D
Én mondjuk a rizsbe valahogy fővés/főzés közben varázsolnám bele az aszalt sárgabarack-darabokat. Nem lenne kemény, rágógumis, hanem a nedvességtől szépen zamatossá és haraphatóvá/rághatóvá, ízletesebbé válna. Én így csinálnám :) (Pl. a mazsolás rizsbe - amit az indiai currys csirke mellé készítek - beleszórom a mazsolát akkor, miután pirítás után felöntöm a főzővízzel. Ekkor kerül bele a só és a fűszerek is. Eddig nemv olt rá panasz. :) )
@Skunkworks: A tortilla nagyon gyorsan, főleg, ha nem duplán, palacsintaszerűen sütöm. Bár forró serpenyőben a palacsintás verzió is 10-12 perc alatt elkészül.
A cukkinikrém, ami macerásabb. Főleg a hűtése miatt, mert azt akár órákra is bent lehetne hagyni a hűtőben, hogy az ízek teljesen összeérjenek. Ha erre nincs idő a fagyasztóba szoktam tenni rövid időre.
Így mindennel együtt kb. 35-40 percet vesz igénybe az egész, legalábbis nálam:)
„Mondd meg, mit eszel, és megmondom, ki vagy!”
Molly Bisztrója
Utolsó kommentek:
MB_Molly 2014.01.26. 18:38:13
Bejegyzés: Fordítva bekötve avagy felébredni a téli álomból!
Tina Recept 2014.01.23. 11:25:23
Észrevettük, hogy sok finom receptek talállhatók a blogodon, és egyúttal szeretnénk bemutatni neked az új honlapunkat, www.osszesrecept.hu/ ahol a felhasználók válogathatnak több mint 110 000 összegyüjtött receptek közül. Naponta növekedik a látogatók száma, ami jelenleg több mint 30 000 klikket jelent. Az oldalon szintén talállható egy rangsor a leggyakrabban látogatott blogokról. Ha hozzácsatolod a te blogodat is, mi indexeljük a recepteket, és a felhasználók ezután receptjeidet könnyen megtalállják a keresőnk segítségével, majd a recept klikkelése után átirányítja őket a te blogodra. Tehát egyre több látogatód lesz az oldalon. Ne aggódj, minden teljesen ingyenes.
Osszesrecept.hu testvéroldalai megtalállhatók világszerte. Nagyon örülnénk, ha a te blogod is része lenne ennek a nagy családnak.
Ha bármilyen kérdésed van, kérem lépj velünk kapcsolatba, szivesen segítünk bármivel.
Üdvözlettel,
Tünde
info@osszesrecept.hu
Bejegyzés: Újévi szilvás-mákos koszorú sült camambert sajttal
motoroskonyhaja 2014.01.19. 19:31:25
Vissza is tettelek az olvasnivalóim közé :)
Bejegyzés: Fordítva bekötve avagy felébredni a téli álomból!
atl · http://vonalfelett.blogspot.hu/ 2013.09.16. 14:57:40
Bejegyzés: Nektarinos-curry-s tejszínes csirke
Skunkworks 2013.08.22. 12:52:29
Bejegyzés: Citromos-cukkinis spagetti tojással csurgatva
MB_Molly 2013.08.13. 17:14:35
A szójaszósz sötét volt, nem bántam vele fukarul, de az összhatáson ez színben nem látszik annyira:) Jó főzést/sütést, remélem tesztelés után is tetszeni fog!
Bejegyzés: Kólában sült ragacsos-mázas csirke
motoroskonyhaja 2013.08.11. 17:20:14
A szójaszósz sötét vagy világos volt?
Bejegyzés: Kólában sült ragacsos-mázas csirke
MB_Molly 2013.08.10. 21:20:52
Bejegyzés: Kacsa trilógia – narancs, kacsacomb, édesburgonya
mirx 2013.08.04. 15:27:28
Bejegyzés: Kacsa trilógia – narancs, kacsacomb, édesburgonya
Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2013.07.24. 12:59:15
Föl-föl ti babjai a kertnek,
Föl-föl te szárított magtár,
A génsebész napjai jönnek,
Babságodnak vége már!
A trágyát végképp letörölni
Babszolga had indulj velünk!
A kert babsarkából kitörni,
Babok vagyunk s málnák leszünk.
Ez az arc lesz a végső,
Csak metamorfni hát,
És gyümölcsízűvé lesz
Holnapra a tanyád!
illusztrálva:
fradyendre.blogspot.hu/2011/11/interbabionale.html
:)
Bejegyzés: Besameles cukkini tekercsek, napon érlelt paradicsommal töltve
MB_Molly 2013.07.19. 13:50:36
Bejegyzés: Tökéletes ízkombó: márványsajt és sárgabarack
Bueice 2013.07.19. 13:41:33
Szép hétvégét, jó főzést neked!
Bejegyzés: Tökéletes ízkombó: márványsajt és sárgabarack
MB_Molly 2013.07.19. 13:14:17
Bejegyzés: Tökéletes ízkombó: márványsajt és sárgabarack
MB_Molly 2013.07.19. 13:11:12
Bejegyzés: Tökéletes ízkombó: márványsajt és sárgabarack
Bueice 2013.07.19. 12:48:07
Bejegyzés: Tökéletes ízkombó: márványsajt és sárgabarack
christophe 2013.07.18. 09:03:07
Bejegyzés: Tökéletes ízkombó: márványsajt és sárgabarack
tohotom01 2013.07.14. 15:58:50
Bejegyzés: Karaj, gomba, tojás – Holstein szelet felturbózva
crazyfish 2013.07.14. 11:58:41
Bejegyzés: Karaj, gomba, tojás – Holstein szelet felturbózva
MB_Molly 2013.07.12. 10:21:59
A cukkinikrém, ami macerásabb. Főleg a hűtése miatt, mert azt akár órákra is bent lehetne hagyni a hűtőben, hogy az ízek teljesen összeérjenek. Ha erre nincs idő a fagyasztóba szoktam tenni rövid időre.
Így mindennel együtt kb. 35-40 percet vesz igénybe az egész, legalábbis nálam:)
Bejegyzés: Arriba, arriba! – Sajtos-kukoricás quesadilla citromos-mentás cukkini mártogatóssal
Skunkworks 2013.07.12. 10:00:48
Bejegyzés: Arriba, arriba! – Sajtos-kukoricás quesadilla citromos-mentás cukkini mártogatóssal